Prisvärda restauranger i Skåne – Malmö

Är du sugen på något riktigt gott, men inte riktigt vill tömma plånboken totalt? Då är du inte ensam. Att äta ute är väldigt trevligt och dessutom slipper du ta hand om all disk efteråt. Det finns många riktigt bra restauranger och krogar som du kan vända dig till om du är sugen på god mat och dryck. Här kommer du att få läsa om Malmös absolut bästa restauranger för den lilla plånboken!

Rebell

På Friisgatan i Malmö kan du besöka restaurang Rebell. Här samlas människor som är sugna på enkel och traditionell mat, men med en liten twist. På menyn kommer du att hitta svensk husmanskost när den är som bäst, men även husmanskost från andra europeiska länder finns tillgänglig. Bland annat kan du njuta av fish & chips så väl som tartar på älg. Vill du göra måltiden extra speciell så välj något trevligt från den lekfulla efterrättsmenyn.

Plockepinn

Plockepinn är namnet på restaurangen som du hittar på Skomakaregatan 10 i Malmö. Precis som namnet beskriver så väl så är det här små rätter som gäller, a la tapas! Valen är många och du får själv välja och vraka som du önskar. Eftersom måltiderna bara kostar mellan 50-80 kronor styck kan du säkerligen ha råd med både en, två eller tre alternativ. Både kalla och varma rätter finns på menyn och när du är klar kan du bege dig ut och vimla på Lilla Torg. Är det kallt ute? Satsa på snygga västar kvinna så är du inte bara mätt, utan även väldigt moderiktig.

Shamiat

På restaurang Shamiat kan du få välsmakande mat från Syrien och det finns ett hav av rätter att välja mellan. Naturligtvis serveras varje måltid med ett nybakat, varmt bröd och du kan även beställa till ett flertal olika röror, t.ex. hummus eller mohammara. Kötträtterna är kanske de som är mest populära på denna restaurang och i toppen ligger bland annat grytor, kafta och kebbeh. Räkna på en kostnad av cirka 79 kronor.

Art of Spices

Är det kryddig mat som du tycker bäst om måste du besöka denna indiska restaurang vid namn Art of Spices. Restaurangen är belägen på Rådmansgatan 7 och bjuder på en upplevelse dina smaklökar sent kommer att glömma. Det här är utan tvekan den bästa restaurangen för den som har en liten plånbok, men som ändå vill ta del av indiska rätter. Streetfood är det som gäller och många vegetariska alternativ står tillgängliga på menyn. Dagligen förändras menyn mellan currygrytor, grönsaker efter säsong och mycket mer.

Mitt Möllan

Är man flera som ska ut och äta kan det ibland vara svårt att komma överens om en restaurang som passar alla. Då kan Mitt Möllan vara ett bra alternativ. Det här är nämligen en food court som serverar vietnamesisk mat, italiensk pizza, indiska rätter från The Masala Box och grymt stora mackor från restaurangen Scandwich.